Privacy en veiligheid
Print Privacy en veiligheid

Privacy en veiligheid

Privacyverklaring van Van Duinkerken - Total Office Care voor de Europese Unie

De gegevens die u via de site van Van Duinkerken - Total Office Care behandelen wij uiteraard vertrouwelijk. De door u, bij uw inschrijving gekozen gebruikersnaam en het daaraan gekoppelde wachtwoord zijn persoonlijk.. Indien u geen mailings of aanbiedingen van Van Duinkerken – Total Office Care per e-mail wilt ontvangen, kunt u dit wijzigen op onze website, onder de knop 'Mijn gegevens wijzigen' als u ingelogd bent.

Veiligheidsverklaring

Van Duinkerken – Total Office Care neemt beveiliging van persoonlijke informatie en creditcard gegevens zeer serieus en gebruikt dan ook een aantal technische oplossingen om het winkelen op internet bij Van Duinkerken – Total Office Care veilig te maken.

Alle persoonlijke informatie die u aan de website van Van Duinkerken – Total Office Care toevertrouwt, worden niet op de website bewaard, maar opgeslagen op extra beveiligde servers, en deze informatie wordt nooit aan andere partijen doorgegeven.

Beveiligde pagina's met SSL

Het afreken- en klantinformatie gedeelte van onze website is beveiligd. Hiervoor gebruiken we de speciaal hiervoor bestemde Secure Socket Layer (SSL) technieken. SSL zorgt ervoor dat gevoelige informatie, zoals naam, adres en creditcard gegevens gecodeerd worden. Hierdoor kan deze informatie niet door andere op het internet gelezen worden als deze informatie onderschept zou worden. Een veilig gevoel!